Hebben jullie binnenkort een gezellig vriendinnenweekend op de planning staan? Even heerlijk geen partner en kinderen om je heen, tijd voor jezelf. Maar zijn jullie er nog niet helemaal uit waar jullie naar toe moeten gaan en welke activiteiten je kunt gaan doen? Wij hebben acht geweldige tips voor je verzameld en op een rij gezet. Zo wordt jullie vriendinnenweekend gegarandeerd een succes!

Tip 1. Shop till you drop!

Bij de eerste tip beginnen we direct met de hobby van elke vrouw; shoppen. Duik met je beste vriendinnen de hele dag de stad in. Winkel in, winkel uit en tussendoor ergens stoppen voor een smakelijke lunch met een kop thee. s Avonds lekker uit eten en op het terras genieten van een goed glas wijn. Kies voor een gezellige stad zoals bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven. Dragen jullie allemaal merkkleding kun je ook overwegen om te gaan winkelen in een outlet winkelcentrum. Denk dan aan Rosada in Roosendaal of Designer Outlet Roermond.

Tip 2. Genieten van wellness

Als jullie allemaal een druk bestaan hebben, denk aan een baan die veel van je vraagt of een gezin dan is een wellness weekend een uitstekend idee. Tijdens een wellnessweekend kunnen jullie heerlijk ontspannen, iets waar je normaal niet aan toe komt. Geniet van een een ontspannende massage, stomen in de sauna om vervolgens met z’n allen in de jacuzzi te springen met heerlijke champagne en zoetige hapjes. Voor extra ontspanning kun je ook kiezen voor een privé wellness

Tip 3. Naar de kust
Als de zomerse temperaturen aanwezig zijn kun je er ook voor kiezen om met je vriendinnen naar de kust af te reizen. Kies voor een weekend Zeeland, Scheveningen of Noordwijk. Genieten van de zon op het strand en heerlijk bijkletsen op het terras. Is het minder goed weer kun je een strandwandeling maken of activiteiten in de buurt zoeken.


Tip 4. De natuur ontdekken
Zijn jullie niet zo van die strandgangers maar meer natuurmensen? Kies dan voor een vriendinnenweekend in de natuur. Boek een schattig bungalow midden in de veluwe en spot s ochtends wanneer je wakker wordt allemaal hertjes terwijl je zit te genieten van je croissant en een kop koffie. Hoe heerlijk is dat? Verder kun je de mooiste wandelingen of je huurt een fiets, dat kan natuurlijk ook.

Tip 5. Bestemming van je dromen
Een moderne hotelkamer of een mooie bungalow is natuurlijk hartstikke leuk maar hoe zou het zijn om een keer eens exclusief te overnachten? Ga samen op zoek naar een prachtig kasteel, enorme villa of een landgoed waar je u tegen zegt. Je vindt deze accommodaties vaak op AirBnB tegen fatsoenlijke prijzen.

Tip 6. Een high tea
Een high tea is ook altijd heel erg gezellig en het is ook nog eens smullen met al die zoete lekkernijen. Heerlijke bonbons en goed gevulde broodjes die je normaal niet eet omdat je weer eens op dieet bent. Nu mag je er van genieten! Tijdens de high tea hebben jullie voldoende tijd om lekker bij te kletsen. Roddelen over die ene vrouw op het werk en misschien wat geklaag over de man.

Tip 7. Actieve vriendinnenweekend
Is jullie vriendengroep sportief kun je natuurlijk ook activiteiten gaan doen die hierbij passen. Wat dacht je van skiën en snowboarden bij een indoor skihal of gaan jullie de uitdaging aan wie het snelst helemaal bovenin is tijdens het klimmen? Andere leuke activiteiten die mogelijk zijn is bijvoorbeeld paintballen, fietsen, workshop dansen, survivallen, kanoën, karten en boogschieten.

Tip 8. Stedentrip maken
Een avontuur in het buitenland ervaren met een stedentrip is natuurlijk ook hartstikke leuk. Pak het vliegtuig en reis bijvoorbeeld af naar Milaan, een stad voor iedereen die dol op is mode. Ben je meer van de cultuur is Praag zeker een aanrader. Het magische Marrakech in Marokko staat ook garant voor een wonderbaarlijke stedentrip. Wil je liever met het openbaar vervoer of je eigen kies dan voor een stedentrip dichter bij huis. Bezoek het prachtige Brugge eens, rij naar Parijs, de stad van de liefde of ga op avontuur in Berlijn.

Gerelateerd bericht